FK JRD Víťazný február Telgárt

Fotbalový tým hrající hanspaulku

Olo – 2. kolo: VF vs. Tři prdele lopat United 14:1 (6:0)

Šimon — 02. 11. 2006

· Historické vítězství bez bujarých oslav · Gólman opět nedorazil · Klasa odčinil penaltové selhání z prvního kola · Defenzivní styl navždy opovržen? · Šestý hráč v brance ležící, spící… ·

Druhé kolo přisoudilo týmu VF nováčka soutěže a pro všechny neznámé mužstvo „lopat“, které bezpochyby naplnilo oprávněnost honosit se tímto titulem. Již před výkopem bylo jasné, že se budeme muset obejít bez tří stabilních hráčů a co hůř i brankáře, který dal přednost pochybné brigádě. Na druhou stranu je nutno podotknout, že to údajně bylo naposledy. Do brány se tedy museli postavit hráči z pole, v první polovině Peca a ve druhé Vesel. Pravdou je, že nemuseli, až na výjimky, předvádět rychlejší pohyby než opilec ze „4. cenové“ při placení. VF dále představil poslední letošní posilu, čerstvého manažera, lamače dívčích srdcí, věčného studenta a fintila Křepáka, který by společně s Tomášem měl předvádět technické finesy, které zostudí nejednoho soupeře. Dnešek toho byl důkazem.

Samotný zápas začal ze strany VF ofensivní smrští, která ale nebyla proměněna ve vedoucí gól a naopak mohlo udeřit na druhé straně. Konečně po 10 minutách začal brankostroj šlapat na plné obrátky, a to především zásluhou Aleše, který v prvním poločase rozvlnil síť hned třikrát. Vrcholné ovace, ale sklidil Klasa, který bezpečně (za pokřiku „Klaso reparát“) uklidil míč ze značky pokutového kopu za záda bezmocného brankáře. 6:0, výsledek první půle, který jasně naznačil kam že bude směřovat ta druhá.

Druhý poločas nabízel stále stejný obrázek, borci víťazných navyšovali skóre, postupně se prosadili snad všichni dnes přítomní. Krásnou ranou se prezentoval hlavně Pavel, který „ligově“ vymetl pavučinu. Jedinou kaňkou byla inkasovaná branka na 12:1, kdy do otevřené obrany prošel sporadický protiútok United. Závěr se i tak proměnil ve frašku, kdy šest sevřených prdelí lopat marně pobíhalo po palubovce při snaze odebrat našim chlapcům míč.

Druhé kolo tedy skončilo vítězstvím nad týmem, který nedisponoval kvalitou srovnatelnou s VF, který si ale na druhou stranu s chutí zastřílel a vylepšil celkové skóre.

Sportovní hala UPOL 2.11. 13:00

Sestava: Peca/Vesel –Křepák, Pavel, Klasa, Ondrášek, Vesel, Aleš, Zdena, Miša